Om mig

Jag som skriver här heter Mattias Axelsson och är lärare på gymnasial nivå i historia, samhällskunskap och religionskunskap. Bloggen Utsikt från höjden är min mer politiska blogg.

Förutom Utsikt från höjden driver jag en blogg om Svenska Högtider.

Kontakta mig på Google+.

Annonser

8 Responses to “Om mig”

 1. 1 Mikael

  Gillar ditt sætt att vara frihetlig vænster. Har inga problem med det alls, gillar det tom. Och du gør det på ett hederligt sætt, inga dolda agender, eller snarliknande saker. Om fler till vænster varit som dig , tja då skulle jag nog varit mer åt vænster med….

 2. Du verkar vara en vänsteraktig mångkulturextremist, sådana betackar jag mig för.

  // Karpstryparn

 3. Den beskrivning som du gör på Annika Dahlqvist stämmer på pricken på läkare och etablissemanget. Annika Dahlqvist jobbade på med sina diabetespatienter i tysthet. Men så blev hon anmäld att hon gjorde fel. När hon redovisat allt så godkände socialstyrelsen det som vetenskap och beprövad erfarenhet. Så vad är problemet? Du borde uppröras över att vi blivit förda bakom ljuset i årtionden och fått totalt fel kostråd för att kapitalisterna ska tjäna pengar på oss. De som har givit oss dessa kostråd har ju haft ekonomiska intressen i att vi ska äta mycket kolhydrater.
  Så ger du dig på elallergiker också. Om man är överkänslig mot el beror det på att man har svaga cellmembran. Orsaken till det kan vara att man utarmas av olika bakterier, svampar,virus alltså mikrober t.ex Borrelia.De stjäl näring. Sen är det så att antibiotikan inte kan döda alla bakterierna eftersom den ska angripa bakteriens cellvägg och en del bakterier har förmåga att bli cellväggsfria. Man kan bli frisk av en ört som heter kattklo men det talar inte etablissemanget om. Finns det örter som hjälper mot de multirecistenta bakterierna också? Hade de här 6 senaste avlidna spädbarnen kunnat räddas? Skyskraporna var byggda för att tåla en flygplanskrock. Elden från flygplanen var inte tillräckligt varm för att smälta stålet.utan det var den sprängteknik som man använder för att rasera hus. Byggnad sju rasade flera timmar efter kraschen och hade inte blivit träffad av något. Kapitalisten Silverstein hade en tid innan avtalat med försäkringsbolag att han skulle få ersättning vid ett terrorangrepp. Virvlat vatten: Människan mår sämre i en miljö som består av mycket positiva joner (kontorslandskap med heltäckningsmattor) Att ta en dusch lindrar för då bildas negativa joner eller om man har en apparat som virvlar. Människor som är sjuka känner skillnaden är man frisk så påverkar det en inte. Vad är det som är vänster med dig?

 4. 4 h

  om du kollar på kunskapskanalen så kan du se på svt, så håll käften nu din idiot

 5. 5 eleonor woodstock

  Kan du ta bort allt jag tidigare skrivit? Jag vill inte att det ska stå kvar.

 6. Jag tycker att du har en fin blog på gång här. Jag lägger
  dig i min feed.

 7. 7 Snälla

  Ta bort det jag sa sist… Jag vill inte finnas på Google…. Tack…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: