Nej, vi ska fortfarande inte skuldbelägga en hel grupp – till Kent Ekeroth

23Jul11

För ungefär ett halvår sedan skrev du (SD:s Kent Ekeroth) så här på din blogg

”I vanlig ordning kommer Dilsa Demirbag Sten och babblar om att ”vi ska inte skuldbelägga en hel grupp” bla bla bla. Varför inte? Islam som ideologi ger upphov till denna sorts beteende och dessa åsikter är utspridda i den muslimska världen”

Ja du Kent Ekeroth, varför ska vi inte skuldbelägga en hel grupp för vad en individ med gruppens ideologi gör?

Om vi ska skuldbelägga muslimer och islam, hur tänker du kring terrorattentatet i Oslo? Terroristen var anti-islam, nationalist, kulturkonservativ och kristen. Ungefär som du och många inom ditt parti.

Personligen tycker jag inte att du och Jimmie Åkesson och de andra i ditt parti ska skuldbeläggas för vad Anders Behring Breivik gjort. Du kanske ska tänka lite på vad du säger och skriver om islam och muslimer . Det är sällan bra när man spyr ut så mycket hat – det kan ju faktiskt inspirera idioter som tycker som du.

Annonser


8 Responses to “Nej, vi ska fortfarande inte skuldbelägga en hel grupp – till Kent Ekeroth”

 1. 1 TK

  Men ge dig nu! Hatiska ISLAMISTER tog på sig ansvaret innan vi visste vem GM var! Då var du tyst! Men när det blev känt att det var en VIT ENTISK NORRMAN! Då kommer dina kommentarer!

  Det är alltså OK när INVANDRARE mördar!

 2. 2 TK

  Vadå en HEL GRUPP? Så så fort man säger ISLAMIST eller INVANDRARE då är det en hel GRUPP? Lär dig svenska först innan du yttrar!

 3. 3 TK

  Självmordsbombaren i december då? Som UPPMANADE muslimer att döda dig som SVENSK!!

 4. 4 Samisin

  TK. Du fattar ju inget av vad författaren menar.

  Så du menar helt enkelt att eftersom hatiska Islamister tog på sig skulden, så skall alla muslimer likväl islamister dömas innan man med säkerhet visste vem som gjort dådet, men nu när det är en norrman så ska man göra vad? Hata en norrman eller alla?

  Enligt ”din” princip och logik så är det ju så att om en muslim begår ett terrordåd så är det alla muslimers fel. Dvs nu begick en högerextrem ett terrordåd så är det alla i fremskrittspartiet likväl SDs fel, för ni har er bas i samma ideologi.

  När ska SD förstå att hat föder hat?

  • 5 The Mrza

   Han hör dig inte. Ett evigt problem med webkommentarer, ingen uppfäljning

  • 6 Jeppe

   ”När ska SD förstå att hat föder hat?”

   Det är ni SD hatare som skapar hatet, ni gapar och gapar och gapar om rasism och multikultor i varenda jävla mediakanal, ni svär åt SD till höger och vänster i all oändlighet, ni sprider även lögner om SD och tjatar hela jävla tiden om minsta lilla och går till attack mot SD stup i kvarten medans SD själva är lugna (frånsett Ekeroth då) och går inte ut med hatisk propaganda mot någon.

   Så vem är det som sprider hatet, jo NI SD KRITIKER SOM KONSTANT tjatar om detta hela jävla tiden. Hade ni bara varit tysta och inte kommenterat SD så hade vi inte haft dethär jävla hatet som NI skapar.

   • 7 Torgny

    Det där resonemanget kändes rätt så bakvänt faktiskt, Jeppe

 5. Vad jag hört från sd-anhängare så försvarar de Breivik och hans terrormord. Så mycket märkligare när de dödade var socialdemokrater, de står väl inte riktigt längst ifrån sd’s program… Å andra sidan så hörs från samma håll rasistiska skämt och nedvärderingar av människor som är allt annat än rumsrena. Varför förvånas över huvudlös politik som har en sådan svans?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: