Se nu till att hålla nazistpartiet utanför riksdagen

18Sep10

Imorgon är det på sätt och vis ett ödesval. Förvisso har riksdagen tidigare haft besök av högerpopulister (Ny Demokrati 1991-1994) men aldrig förr (i alla fall inte på den här sidan andra världskriget) har ett parti med rötterna i den nazistiska rörelsen varit i närheten av det svenska parlamentet.

Visst har Sverigedemokraterna putsat sina kostymer och förfinat sin retorik. Men det är ett otvetydigt faktum att rötterna till dagens SD står att finna i den svenska nazismen. Visserligen finns den öppna nazismen och rasismen inte längre i den officiella retoriken, men alltsomoftast bubblar den upp till ytan. Nu senast i Landskrona när en ledande SD-politiker skrev:

Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga nån antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv.

Bara inom ett parti med kopplingar till nazismen kan det finnas idioter som uttrycker sig på det här sättet.

Därför är det oerhört viktigt att alla vi som inte vill ha ett rasistiskt parti i Sveriges riksdag går och röstar imorgon. Att stanna hemma är att ge bort sin röst till Sverigedemokraterna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser


3 Responses to “Se nu till att hålla nazistpartiet utanför riksdagen”

 1. 1 emil

  DET VERKLIGA SKÄLET Reinfeldt varnar för SDs oansvariga politik om dom skulle komma in i riksdagen. Men faran för deras politik är inte så stor som det kaos dom skulle kunna ställa till. Alliansen som minoritetsregering med SD som vågmästare innebär att dom tillsammas med Socialdemokraterna fäller regeringen och nyval måste utlysas. Sociademokraterna som sparkat Mona Sahlin efter katastrofvalet har en ny kompetent ledare och skulle omedelbart bli 20% större när dera sänke bytts ut och kunna få egen majoritet. Det är mot bakgrunden av detta scenario Alliansen gör sitt yttersta för att stoppa SD Deras politk skulle inte få något stöd i riksdagen om dom skulle få några procent av rosterna och är därför intedet reela skälet till att de motarbetas .
  Socialdemokraterna vid makten med en kompetent ledare skulle vara ett alternativ och inte en motbjudade röra som idag

 2. 2 Elisabet

  Gårdagens nazism är dagens islamism. Två såta vänner i sin antisemitism.

  Rösta rött tycker jag man ska göra. Om de röda motsätter sig islamismen.

 3. 3 William


  Här får ni något och bita i era mångkulturella kommunister!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: