Sverigedemokraterna är rasister (men det var väl ingen överraskning)

03Sep10

Det finns en uppenbar risk att Sverigedemokraterna faktiskt får en plats i riksdagen. Och hur mycket de än jobbat på att bli av med rasiststämpeln så visar sig det gång efter annan att de sverigedemokratiska politikerna är rasister.

Nu senast är det lokalpolitikern i Landskrona Per T K Wahlberg som på sin blogg ska ha skrivit (dock hittar jag inte citatet på själva bloggen):

Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga nån antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv. Så har det hållit på under årtusendena utan att något evolutionärt tryck i form av miljöfaktorer har tvingat negern att utvecklas i en annan riktning.

Citatet är från början (surprise!) från Flashbacks forum, men till HD säger han:

Jag tyckte det var en ganska träffande beskrivning. Tittar vi historiskt, så började hela mänskligheten i Afrika en gång i tiden, och sedan var det några som vandrade ut till Europa och Asien. Men på vilken nivå står de kvar? Det har inte hänt så mycket på alla dessa årtusenden

På något vis är det lite rörande att Sverigedemokraterna tror att de ska kunna betraktas som ett parti vilket som helst. Men de är inte vilket parti som helst, de är ett rasistiskt parti och skall bemötas som ett sådant.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Annonser


2 Responses to “Sverigedemokraterna är rasister (men det var väl ingen överraskning)”

 1. 1 Alberto Hultgren

  Nej det är ingen överraskning, när man har redan hört de sjunga vitmaktsånger på båten, där även ledningen var och sjöng, även Jimmie Åkesson. Sjunga gamla klassiska nazistiska låtar, hylla mord på politisk motståndarna (mord på Olof Palme) där man skrattar åt det.

  De talar om en musslim komplott av samma typ som den komplot man talade angående judarna under 30talet tyskland. De vill inte att mörkhyade barn från s.k tredje världen ska kunna adopteras. De säger att utländska brottslingar ska utvisas, men menar att nästan alla utlänningar är brottslingar, det är lätt att förstå vad menas med detta. Samma taktik kördes i början av nazzarna i Tyskland angående politisk motståndare och judar.

  Det handlar om nazister. Att de utestängd en av de sina när den gjort bort sig, betyder ingenting egentligen.
  Skulle detta gå rätt till, skulle de utesluta sig själva, till och med Jimmie Åkesson skulle bli tvungen att utesluta sig själv. Denna uteslutning är inget annat än hyckleri.
  Hur kan man främja mord och sjunga nazistiska sånger och samtidigt påstå att man inte alls är nazist och rasist.

 2. Jag måste erkänna att jag tidigare – delvis – gått på Sverigedemokraternas putsade fasad. Jag ska inte påstå att jag har försvarat dom, men jag har försökt tona ner att de är rasister (dock aldrig tonat ner faktumet att de är obehagliga).

  Visst, de har inget öppet rasistiskt i sitt program eller valmanifest även om de balanserar på gränsen – men rasismen är ändå djupt rotad inom SDs företrädare och bland stor del av deras väljare. Och då menar jag riktig hardcore-rasism – att de faktiskt tycker andra ”raser” är underlägsna även om få skulle säga det öppet.

  Dock så har ju ordet ”rasism” urholkats i det svenska politiska språket och innefattar i stort sett allt som inte är för kravlösa öppna gränser (givetvis en smula överdrivet, jag vet) – men det här är ren och skär rasbiologi hämtad från 30-talets mörkaste vrår – och Per T K är knappast ensam.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: