SDN-politikerna i Högsbo vill inte alls ha någon dialog

17Feb10

När upprörda föräldrar försökte protestera mot nedläggningar av skolorna i Frölunda-Högsbo smet politikerna ut bakvägen och tog beslutet på annan plats. Till SR säger socialdemokraten Maria Larsson

Det är tråkigt att vissa föräldrar inte vill ha en dialog

Men för att föra en dialog behövs två parter som vill diskutera. Ni som sitter i stadsdelsnämnden har konsekvent valt att ställa oss föräldrar inför redan färdigarbetade förslag. Det enda vi kan göra är att acceptera vad ni och era konsulter kommit fram till.

På det öppna mötet i Högsboskolan förra veckan gavs inget utrymme för dialog. Det enda ni var intresserade av var att presentera det förslag som ni sedan skulle rösta igenom. Vad vi föräldrar tycker om saken har ni inget intresse av att veta. När någon protesterar svarar ni att det inte finns några alternativ till att lägg ned skolorna. Så vad ska vi ha dialogen till om inga alternativ finns?

Läs även andra bloggare om , , , , , ,

Annonser


One Response to “SDN-politikerna i Högsbo vill inte alls ha någon dialog”

  1. 1 Patrik

    Jag kunde inte hålla med mer, bra sagt. Jag har 2 barn ett i 0-klass ett på förskola på västerhedsskolan och jag jobbar själv i högsbo höjd jag tycker det här är skandal. Mina barna har flyttats runt som kartonger utan värde från dag 1, dagis lades ner istället för renoverades och det blev lokal på pennygången sen blev det baracker på parkeringen vid västerhedsskolan som barnen senare flyttades ifrån till dom andra barackerna längre bort. Nu ska dom behöva flytta på sig igen, är det INGEN som förstår att det här inte är bra för barnen mina barn är inte äldre än 7 och 4 i år och har redan flyttats runt så här mycket. Vad hände med ”barnens bästa”, ”barnen ska alltid komma i första rum” osv. Det här är på gränsen till barnmisshandel på politisk nivå och av ingen annan anledning än att dom vill spara pengar, prova att inte spara så vi får en störe budget och kan skapa en bättre utbildning till våra barn istället för att försämra den hela tiden. Folk, inte bara föräldrar borde gå ihop och protestera till regeringen på det här och alla stadsdels politiker borde polisanmälas för barnmisshandel!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: