Hur skulle vänstern reagera om DN skrev att muslimer rövade bort barn och tog deras organ?

21Aug09

Att Dick Erixon är en politisk idiot har jag vetat länge. Att han ofta ljuger i sin bloggposter är också välkänt. Ändå kan jag inte låta bli att förvånas över att han återigen överträffar sig själv i lögner och dåliga källkoll när han skriver:

Hur skulle medievänstern reagera om en etablerad tidning skrev att muslimer rövar bort barn, mördar dem och äter upp dem?

För det första så är det väl knappast så att någon (inte ens Boström) skrivit att judar ”äter barn”? Och för det andra så finns det faktiskt ett parallellfall som går att använda för att testa Erixons fråga. För mindre än två veckor sedan publicerade DN (etablerad tidning) en artikel om kosovoalbaner (muslimer) som rövat bort, mördat och stulit organ från serber (oklart om det var barn eller vuxna).

Hur reagerade då medievänstern (och andra) på artikeln där muslimer anklagades för att mörda folk och ta deras organ? Med en kompakt tystnad. Inte en enda bloggare brydde sig om artikeln när den skrevs. Det är först nu som Bulten i Bo och Motbilder uppmärksammat artikeln just för att göra en jämförelse med reaktionerna på Boströms artikel.

Läs även andra bloggare om , , , ,

Annonser


10 Responses to “Hur skulle vänstern reagera om DN skrev att muslimer rövade bort barn och tog deras organ?”

 1. 1 Roberth

  Han ljuger inte din dumma jävla idiot!

 2. Ok. Vem har skrivit att ”judar äter barn”?

 3. 3 August Palm

  Finns det någon som tror på vad tricky-dick skriver?
  Jag skulle inte bli förvånad om han får betalt per skrivet ord av Timbro-maffian.

 4. 4 En Person

  Man tappar andan. Man vill inte tro att det är sant. Det står alltmer klart hur inkompetemnta BÅDA de politiska blocken är. Nu framstår sjäklvaste vår regerting som NATIONELLT OPÅLITLIG!

  TÄNK EFTER nu!!! Dessa palestiner blivit uppsprättade, vartför? ”Obduktion”??. På vems uppdrag? De har blivit ihjälskjutna, vad finns där att obducera? Och när då den här organhandelshärvan i USA nystas upp av Boström utbryter full orkan. Antisemitism? Vad f*n menar de? Argumentationen är ju helt osaklig: EFTERSOM det hela är så, förskräckligt måste det vara antisemitiska lögner. Det ju vad de säger. Vilken ”logik”! Påståendet avvisas DÄRFÖR attt dess eventuella sanning är politiskt misshaglig. Det är Värsta Inkvisitionens hädelselag, det är den Politiska Korrekthetens åsiktstertror, det är ju förih*lvete Baklänges Vals! Hökmark går an som Stalin mot spioner och förrädare, och Hitler själv mot judar! Han har ju alldeles tappat förståndet och går på den främmande makten Israels uppdrag till generalangrepp mot svensk yttrandefrihet. Folkpartiets Birgitta Ohlsson har som vanligt skämt ut sig, och Lars Ohly har rätt den här gången: ambassadören har gjort sig omöjlig och måste kallas hem.
  .
  Reinfeldt måste förstå vilken draksådd det här är, hur stora delar av vensk opinion förolämpats av Gunnar Hökmark. Reinfeldt måste även förstå hur hans eget partis nationella lojalitet och demokratiska integritet har dragits i tvivelsmål. Det är outhärdligt. Hökmark måste tvingas att avgå omedelbart. I annat fall är hans parti hopplöst komprometterat, och kan omöjligt komma ifråga för en förnuftig väljare år 2010.

 5. 5 Marcus

  Till de märkliga kommentatorerna ovan: alla som dör en ”onaturlig” död i Israel obduceras. Eftersom palestiniern ifråga, eller andra, kan ha dött i skottlossningen mellan palestinska terrorister och israeliska soldater så utgör också obduktion ett sätt att se vilken part som orsakade dödsfallet (terroristerna eller de israeliska försvarsstyrkorna).

  Därför är det inte ”konstigt” att en ung man som anföll soldaterna obducerades efter att han avled.

 6. 6 Marcus

  Vansinnig jämförelse som denna blogg (och Bulten samt Motbilder) gör med den albanska händelsen och de palestinska ryktena och blodslögnerna.

  I det albanska fallet så handlar det om en utredning som startats av Europrådet efter att tillräckliga indicier eller bevis givit upphov till utredning. I Aftonbladets/Boströms vidriga artikel handlar det om hörsägen!

  Så här står det i DN om Albanien utredningen: ”Utredningen leds av Dick Marty, rapportör för utskottet för juridik och mänskliga rättigheter i Europarådets parlamentariska församling.”

  Är det någon som tror att en utredning skulle inledas om det bara fanns hörsägen, blodslögner och rykten, som i Aftonbladets fall?!

 7. tillräckliga indicier eller bevis, ja i så fall har ju DN valt att bortse från dessa. Den av DN namnutpekade mördaren/likplundraren beskrivs ju där som bevistyngd eftersom han äger ett gult hus.

  Marcus har hos mig blivit uppmanad att presentera de bevis vars existens han med sådan tvärsäkerhet säger sig känna till. Än så länge är det dock tyst från honom.

  Således Mattias, ska du verkligen upplåta plats till honom för sådana ogrundade spekulationer om organstöld? Är det verkligen god journalistik?

 8. 8 alandalus

  En annan som påstår att muslimer rövar bort barn, mördar dem och äter upp dem är ingen annan än… Donald Boström. Följande står skrivet i hans artikel:

  Men starka misstankar finns också hos palestinier att deras unga män har fångats in, och som i Kina och Pakistan ofrivilligt fått agera organreserv innan de dödats.

 9. 9 Egon

  Judar offrar gärna kristna barn kanske inte lika ofta som i historien dessutom anses pedofili vara helt ok enligt den judiska tron, kom nu inte med frågor utan läs själv står i deras böcker eller använd google.

  “Alla barn till icke-judar är djur.” (Yebamoth 98a)
  “Icke-judar är inte människor. De är bestar.” (Baba Mezia 114b)
  “Till och med de bästa av icke-judarna måste alla dödas..” (Soferim 15)

  En jude får alltid rätt för om någon säger nått emot dem tar dom alltid upp antismeitism eller att man är nazist fega skitar enligt mig. Jag hatar dock inte alla ska ni nu tro inom alla grupper finns det även bra och trevliga människor men tron är farlig.

 10. 10 ojoj

  Den viktiga frågan att ställa när helst man läser eller ser nåt kontroversiellt i media är ”vad är det som INTE står i artikeln”. Det har ju såhär i efterhand inte framkommit något som stöder Boströms tes men däremot kan man ju fundera på varför han inte nämner att fallen han referar till är typ 20 år gamla, att alla obduceras i Israel om man dött en onaturlig död osv. Självklart skulle det ge läsaren en bättre möjlighet för att själva förstå att kopplingen mellan dödade palestinier 1992 och ett rättegångsfall i New York i år kring olaglig organhandel är ganska så svag (I det aktuella rättsfallet gäller det dessutom organ som för övrigt inte har ”snotts” från dödade palestinier utan har sålts av fattiga men dock levande människor).


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: