Så uselt av Malin Siwe

03Maj09

I en kolumn om Vänsterpartiets kampanj inför valet till Europaparlamentet lyckas Malin Siwe nå en ”all time low” när hon skriver om Hanna Löfqvist och hennes byst (sic!):

Men Hanna Löfqvist har i alla fall inte slips. Fast hon kanske borde skaffa en. Eller köpa en blus i större storlek, för den hon har på bildbylinen glipar över bysten på ett sätt som renderat anmälningar till reklamombudsmannen ifall hon förekommit i en bilannons. Men nu är det ju bara reklam för ett parti som kallar sig feministiskt.

Det är så uselt att jag egentligen saknar ord. Andra har dock flera bra ord. Isobel kallar det ”bisarrsexistiskt”. Profond Rosso kallar den ”pinsam”. Magnus Ahlkvist kallar kolumnen ”självmål”. Karin Rebas kallar det ”snedtramp”.

Det är alltså den här bilden och den här bysten som Malin Siwe stör sig så mycket på att hon orkat trycka ned tangenterna på sitt tangentbord 337 gånger.

Bröst

Men det viktiga är inte att Malin Siwe går igång på en bild som inte är det minst upprörande utan att hon alls använder Hanna Löfqvist utseende som argument.

För som Nerd Life Deluxe skriver:

Det är extremt viktigt också, att vi låter det vara högt ropat av alla att ens om Löfqvist stått där med brösten bara och upptryckta med ena handen, mot en hungrigt slickande egen tunga, hade Siwe haft JACK FUCKING SHIT att säga om vare sig Löfqvists eller vänsterns feminism (kritisera av andra skäl är dock en annan sak).

Läs även andra bloggare om , , , , , ,

Annonser


3 Responses to “Så uselt av Malin Siwe”

  1. 1 Mattias

    Vad är grejen? Hanna är ju klädd precis som vilken annan ung tjej som helst skulle vara i arbetslivet. Kanske lite mer propert.

  2. 2 Billy G

    Orka bry sig..


  1. 1 Vad tänkte Malin Siwe på? « Ninas futtiga funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: