Muslim- och arabhatet på folkpartistblogg

22Feb09

Jag kan dela den kritik som riktas mot Jinge och de som kommenterar på hans blogg. Mycket av det Jinge (men framför allt hans läsare) skriver är över gränsen och kan faktiskt klassas som antisemitiskt.

Därför skall det bli intressant och se vad blogghögern har att säga om sin allianskamrat Erik Svansbo och hans hang-arounds. Erik Svansbo är en bloggare som får länkar från många inom borgerligheten och så här står det att läsa i kommentatorsfältet till hans senaste post:

Det är nästan så att man efterfrågar att IDF lägger bombmattor över Gaza på samma sätt som Ryssland gjorde i Tjetjenien. (nr 3)

nästan? kör på säger jag!!! jag kommer inte gråta över att terrorist hus och terrorist vägar går åt fanders (nr 6)

Och för att riktigt höja nivån kommer nr 13:

jävla arabpaCK

Hur reagerar Erik Svansbo på dessa rasistiska kommentarer? Genom att ta bort dem. Genom att bemöta dem? Nej.

Jag håller absolut inte med Robert [nr 13, min anm]. Anledningen att jag låter kommentarer stå kvar är att jag vill att de ska mötas i öppen debatt.

Öppen debatt? Hur ska man bemöta kommentaren ”Jävla arabpaCK” i öppen debatt? Dessutom orkar ju inte Svansbo skriva en stavelse som bemöter kommentarerna som skrivits på hans blogg. Skämmes!

Läs även andra bloggare om , , ,

Annonser


One Response to “Muslim- och arabhatet på folkpartistblogg”

  1. 1 Roger Svensson

    Problemet är väl mer att Jinge har stenhård granskning och enbart de kommentatorer vars åsikter han delar publiceras. Det hade ju varit en helt annan sak om han, i t.ex. yttrandefrihetens namn, publicerat alla kommentarer från bägge sidor och tillät att kommentarerna bemöttes. Då skulle han inte kunna beskyllas för att sympatisera med någondera sidan. Vare sig han eller Erik Svansbo har ju eller någon skyldighet att bemöta alla kommentarer, men förhindrar man aktivt att andra kritiserar dessa så är det ju rätt uppenbart att man sympatiserar med innehållet …


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: